Skip to main content

Αγαπητοί Γονείς

Αγαπητοί Γονείς
Δευτέρα, 08 Μαΐου. 2023 | Μηνύματα αναφοράς

Απευθυνόμαστε σ’ εσάς, γιατί έχουμε και εμείς παιδιά, περάσαμε και περνάμε, τις ίδιες μ’ εσάς αγωνίες για το μέλλον τους. Αγωνίες, για το πώς θα προσφέρουμε, τα περισσότερα και καλύτερα δυνατά εφόδια, στα παιδιά μας.

Για το πώς θα μεγαλώσουν, σ’ ένα ήρεμο, γεμάτο αγάπη και στοργή περίγυρο. Άνετο και οικείο περιβάλλον, που δεν θα είναι χώρος με αυταρχικούς περιορισμούς, αλλά ένας χώρος διαβίωσης, γεμάτος δημιουργικότητα και ζωντάνια. Όπου τα βρέφη μας, αλλά και τα νήπια μας, θα μετατρέψουν τις δυνατότητες τους σε ικανότητες, μέσα από ένα επιστημονικό πρόγραμμα προσχολικής ΑΓΩΓΗΣ παίζοντας, δημιουργώντας, αναπτύσσοντας τις πρώτες Ανθρώπινες σχέσεις τους.

Σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα με σύγχρονο παιδαγωγικό εξοπλισμό, από ξύλο και υλικά που δεν βλάπτουν την υγεία του παιδιού, τα οποία θα δουλεύονται απ’ το ίδιο, με την επίβλεψη κι’ εποπτεία, των αυστηρά επιλεγμένων κι επιστημονικά καταρτισμένων συνεργατών μας, για να οξύνεται δημιουργικά ο νους, η φαντασία και ν’ αναπτύσσεται η προσωπικότητα του παιδιού, έτσι ώστε να ενταχθεί μ’ επιτυχία, στην απαιτητική κοινωνία μας.

Εμείς, πάντα από την πλευρά μας, προσπαθούμε όλο και περισσότερο να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τις παροχές μας απέναντι στα παιδιά, με σταθερά αυξανόμενη ποιότητα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σ’ όλους όσους εμπιστεύονται σ’ εμάς, ότι το πολυτιμότερο έχουν.

Τα παιδιά τους.

Τα τρυφερότερα χρόνια τους.

Αγαπητοί Γονείς

Μοιραστείτε το!